سازمان هاي امروز ، يك دوره استثنايي گذار از محيطهاي سنتي كسب و كار به فضاي نوين مبتني بر پارادايم هاي متفاوت و قوانين نوين عصر اطلاعات را تجربه مي نمايند. ورود به فضاي رقابتي كسب و كار با شرايط جديد، پديده اي گريزناپذير است و مديريت در اين شرايط و محيط متفاوت، دانش و تجربه متمايزي را نسبت به دانش رايج مديريت و سازمان طلب مي نمايد. گرايش MITM از سال 1381 همزمان با شروع اين تحولات در كشور و تصويب برنامه هاي كلان توسعه بكارگيري فناوري اطلاعات در سازمانها طراحي و متعاقب آن اولين دوره در سازمان مديريت صنعتي برگزار شد . هجده نوبت برگزاري رشته مزبور با عنوان گرايشي " MBA- مديريت فناوري اطلاعات " در تهران به همراه برگزاري چندين دوره ديگر در ساير نمايندگي هاي سازمان شاهد حضور بالغ بر 500 نفر از مديران ارشد و مياني موسسات و سازمانهاي دولتي و خصوصي ، مديران CIO ، مديران عامل شركتهاي فعال در حوزه IT و برنامه ريزان و كارشناسان راهبردي بزرگترين صنايع ، بانكها و موسسات مختلف دولتي و خصوصي كشور بوده است كه هريك منشاء تحولات ارزشمندي در حوزه هاي سازماني و كسب و كار خود بوده اند . اكنون كه با كمال افتخار در آستانه دهمين سال برگزاري اين رشته در سازمان مديريت صنعتي قرار داريم ، همزمان با برگزاري نوزدهمين نوبت ، از عنوان جديد اين گرايش با نام"MBA - مدیریت كسب و كار هوشمند و تحول گرا (MITM - MBA- Intelligent business & TransformingManagement ) " رونمايي مي گردد . اين عنوان همزمان با ارتقاء سطح و درك عمومي دانش نوين مديريت كسب و كار و سازمان در جامعه و نفوذ قابليتها و توانمنديهاي فناوري اطلاعات و ارتباطات ( فاوا ) در سازمان و تحول در شيوه هاي هوشمندانه مديريت كسب و كار صورت مي پذيرد . رشته MITM به طور مستقيم به مبحث فناوري اطلاعات يا مديريت آن در سازمانها نمي پردازد ، بلكه دانش روزآمد مديريت كسب و كار هوشمندانه را در سازمانهاي پويا و تحول گراي امروز كه متاثر از نفوذ فناوري ياد شده است آموزش مي دهد . رشته MBA با تمركز بر مدیریت كسب و كار هوشمند و تحول گرا() (( MITMپاسخي است به نياز مديران پيشرو و پويا رويكردي نو به استراتژي، طرح كسب و كار، مدلسازي سازمان، يكپارچگي فرايندهاي كسب و كار، فرايندهاي مديريت، برنامه ريزي، تصميم گيري و نگاهي متمايز است به پايه هاي افتصاد كسب و كار، مديريت استراتژيك، مديريت منابع انساني، مديريت دانش، مديريت زنجيره تامين، بازار و مديريت روابط مشتري. به روز آوري دانش مديريت و كسب و كار با اين رويكرد، نياز رهبران بنگاه هاي اقتصادي و مشاورين ارشد آنهاست. تحصيل و كسب دانش مديريت با گرايش اين رشته، افق،هاي جديدي را پيش روي مديريت سازمانها مي گشايد كه ترسيم كننده چشم انداز سازمانهاي پيشرو امروز خواهد بود.
مخاطبین دوره
اين رشته نياز عصر كنوني كليه مديران سازمانها در رده هاي مختلف و مشاورين مديريت به ويژه گروهي كه بيشتر مسائل راهبردي سازمانها را مورد توجه قرار مي دهند به شمار مي رود. ديگر مخاطبين دوره عبارتند از: كارشناسان برنامه ريزي استراتژيك و طراحي فرايندهاي مهندسي مجدد سازمان ، مديران بالفعل يا بالقوه بخش انفورماتيك و مديران فناوري اطلاعات، CIO سازمان ها، مديران شركتهاي كامپيوتري و يا خدمات انفورماتيكي، كارشناسان و متخصصان حوزه IT كه در كنار دانش فني، با درك صحيح اهميت تاثير گذاريهاي سازماني اين فناوري، مطالعه ابعاد مديريتي و سازماني فاوا را در برنامه ارتقاء توانمندي هاي خود پيش بيني نموده اند، تبادل نظرات و تعاملات اين جامعه متخصص و تلفيق تجربياتشان با مسايل كسب و كار، همواره سبب شده تا هم افزايي هاي ارزشمندي در محيط كلاسهاي آموزشي پديد آيد.
هدف دوره
توانمندسازي و تجهيز مديران موسسات سازمان هاي دولتي و خصوصي، مديران مرتبط با واحدهاي فاوا در سازمانها، مشاورين ارشد مديريت و مسوولان طرحهاي تحول سازماني به دانش هاي مرتبط با زمينه هاي مديريتي فناوري اطلاعات و ارتباط آن با مسايل گوناگون سازمان و مديريت، از مهمترين اهداف اين رشته به شمار مي آيد. انتظار مي رود اين دوره آموزشي به درك تحولات نوين سازماني، به ويژه در سطوح برنامه ريزي راهبردي و سياست گذاريها و شناخت بهتر عوامل مرتبط با زمينه هاي رقابت در محيط كسب و كار كنوني، و در نهايت تقويت قابليت هاي تحليل و تصميم گيري کمک شايان توجهي نمايد. فارغ التحصيلان، در زمينه درك نقش محوري فناوري اطلاعات در سازمانهاي خود و جنبه هاي مديريتي آنها، تسلط بيشتري يافته و قادر خواهند بود جنبه هاي بحراني فعاليت هاي با محور فاوا در سازمان را شناسايي نموده و در جهت پياده سازي استراتژي هاي متاثر از آن فعاليت نمايند. بهبود اثربخشي ارتباط بين رده هاي مديريتي و كارشناسان و مشاورين فناوري اطلاعات، از جمله ساير تاثيرات اين دوره محسوب مي گردد.
محتوای دوره
اين رشته مشتمل بر 44 واحد ( شامل 5 واحد پيشنياز و 32 واحد دروس اصلي و 7 واحد دروس انتخابي) مي باشد. طول دوره 2 سال (چهار نيمسال تحصيلي( است. مقررات آموزشي مربوط به زمان تحصيل و ساير موارد تماما" منطبق با ضوابط دوره هاي در سطح کارشناسي ارشد سازمان خواهد بود.
فارغ التحصیلان، گواهینامه دوره را مشروط بر موفقیت در تمامی مراحل آموزشی و کسب حدنصابهای قبولی و دفاع از پایان نامه در مدت قانونی اتمام دوره، از سوی ”سازمان مدیریت صنعتی” دریافت خواهند نمود.
مدت دوره دو سال و نيم
زمان برگزاری کلاسها
در تنظیم برنامه آموزشی این دوره سعی خواهد شد برنامه ها در روزهای پایانی هفته و یا ساعات غیر اداری روزهای هفته ارائه شود.
شهریه دوره
000ر000ر108ريال
شهریه هر ترم حداکثر در سه مرحله در طول ترم مطابق با مقررات مالی اخذ می گردد .
دروس این دوره، با بهره گیری از اساتید واجد دانش نظری و تجربیات کاربردی ارایه می گردد. علاوه بر کلاسهای نظری که در یک فضای تعاملی برگزار می شود و محیطی برای تبادل تجربیات دانش پژوهان و اساتید به شمار می آید، کارگاههای مجهز به امکانات مناسب سخت افزاری و نرم افزاری و شبکه های ارتباطی در خدمت برنامه های آموزشی خواهد بود .همچنین در این برنامه از امکانات آموزشی الکترونیکی از راه دور (E-LEARNING) مبتنی بر بستر اینترنت و محیط های استاندارد بین المللی استفاده شده و ارتباط مستمر بین " استاد و دانشجو"، " دانشجو با دانشجو " و " دانشجو با مرکز آموزش " برقرار خواهد گردید .